Logo del centre cívic
TALLER: De còmic amb Roberta Vázquez

Dimecres de 18 a 21 h

8 de febrer de 2023

Espai: Golfes

Roberta Vázquez és una de les dibuixants de l’exposició “Constel·lació gràfica, joves autores de còmic d’avantguarda” que es pot visitar al CCCB fins al 14 de maig. Can Verdaguer us dona l’oportunitat de conèixer-la més de prop!

Aquesta activitat es dividirà en dos dies.


El primer (dilluns 6 de febrer), amb la xerrada, estarà enfocat al treball de l’artista Roberta Vázquez i la seva trajectòria fins al dia d’avui, tot això acompanyat d’imatges projectades i dibuixos des de la infància fins a l’actualitat, per veure l’evolució. L’artista farà un repàs als seus referents del còmic, la il·lustració, l’animació i la música, ensenyant treballs en els quals es vegi la influència d’aquests artistes. També parlarà sobre els estudis, els seus inicis a l’autoedició i els primers encàrrecs.

El segon dia (dimecres 8 de febrer) farem un taller, que consistirà en la creació d’un personatge i la realització d’un minifanzín protagonitzat per aquest.


Observacions:
Aforament limitat

A càrrec de: Roberta Vázquez

Preu: Gratuït

Dimecres
08/02/2023
NORMATIVA DE TALLERS EXPECIONAL PER LA SITUACIÓ SANITARIA
Sempre que la situació sanitària ho permeti, els tallers es realitzaran de forma presencial.

Abans d'inscriure't
Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes
Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació presencialment al centre.Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CAN VERDAGUER

Piferrer, 94
08016 Barcelona
93 276 80 77
info@canverdaguer.com

Logo Miram Cloud