Logo del centre cívic

Itineraris (ITINERARIS)

Novetat!!
ITINERARI: L’arquitectura de Nou Barris

Dissabte de d'11 a 12.30 h

18 de setembre de 2021

Espai: Itineraris

Al territori que avui en dia ocupa el districte de Nou Barris, antigament hi predominaven els cultius i les masies. No obstant això, sobretot a partir dels anys seixanta, la ràpida i poc planificada construcció de grans polígons d’habitatges va transformar aquest antic paisatge agrícola en barris on acollir bona part de la immigració que arribava a Barcelona. Però malgrat les deficiències inicials d’aquests polígons, amb els anys s'hi han fet arribar serveis bàsics, s'hi ha urbanitzat l'espai públic, s'hi han construït equipaments i fins i tot en molts blocs s’hi han introduït millores (ascensors, aïllament tèrmic, etc.). L'itinerari començarà al barri de Canyelles, passarà pel parc Central de Nou Barris -on descobrirem diverses restes patrimonials- i pel conjunt de cases barates de Can Peguera, i acabarà a la Seu del Districte.

Observacions:
Aforament limitat
És obligatori l'ús de mascareta.

A càrrec d': El globus vermell

Preu: Gratuït

Dissabte
18/09/2021
NORMATIVA DE TALLERS EXPECIONAL PER LA SITUACIÓ SANITARIA
Sempre que la situació sanitària ho permeti, els tallers es realitzaran de forma presencial, a excepció dels tallers d'idiomes que es manté la modalitat en línia.
En el cas dels tallers de dansa les sessions es realitzaran a l'exterior i en cas de pluja es realitzaran en línia.

Abans d'inscriure't
Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes
Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació presencialment al centre.Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CAN VERDAGUER

Piferrer, 94
08016 Barcelona
93 276 80 77
info@canverdaguer.com

Logo Miram Cloud